Închiriere schelă mobilă
Pentru acces la înălțimi mari

Aveți nevoie să închiriați o schelă mobilă? Contactați-ne!

Alegeți serviciul de închiriere schelă mobilă dacă aveți nevoie de echipamente pentru utilizare profesională în construcții. Toate schelele din portofoliul nostru îndeplinesc toate condițiile necesare pentru a asigura siguranță și randament în realizarea lucrărilor.
Sunt verificate și testate conform cerințelor de pe șantiere pentru că ne dorim ca toți clienții noștri să beneficieze de servicii de calitate. Descoperiți mai multe detalii despre închirierea unei schele mobile și care sunt avantajele acesteia, inclusiv cum ne puteți contacta pentru a solicita o ofertă de preț.

Schelă mobilă de închiriat – ce sunt mai exact acestea

Schelele mobile pentru închiriat sunt niște echipamente sigure și funcționale pentru lucrările de întreținere sau de finisaje pentru clădiri înalte. Acestea sunt certificate pentru standarde internaționale și sunt ideale în special pentru firmele de construcții.

Datorită roților pe care le au la bază, schelele mobile se deplasează ușor, fără niciun efort și pot fi montate la fel de rapid atunci când nu mai este necesar să fie folosite. Totodată se pot monta și demonta pe diferite înălțimi. Schelele mobile pot fi închiriate pentru a executa lucrări de finisaj sau de întreținere la înălțimi mari și foarte mari.

Avantajele închirierii unui schele mobile

Închirierea unei schele mobile dispune de numeroase avantaje pe care orice companie în construcții care urmează să realizeze lucrări trebuie să le afle. Acestea ar fi următoarele:

  • Toate schelele mobile de închiriat dispun de certificari în conformitate cu standardele internaționale
  • Se pot monta și demonta ușor, datorită sistemului cu care a fost conceput
  • Deoarece dispun de roți, schelele mobile au capacitatea de a se muta în orice loc fără nici un fel de dificultate
  • Au mai multe tipuri de folosire începând de la realizări fațade până la acces la înălțime în interior și exterior
  • Se transportă și se depozitează ușor
Închiriere schelă mobilă

De ce să apelezi la Romschela pentru închirierea de schele mobile

Firma noastră are o experiență de peste 12 ani pe piața construcțiilor din România, așadar știm tot ce presupune acest domeniu și care sunt utilajele și echipamentele necesare pentru o bună desfășurare a lucrărilor. Totodată, dispunem de multe tipuri de schele printre care și schele mobile pe care le putem închiria atât pentru persoane juridice, cât și pentru persoane fizice, care au nevoie de un echipament pentru lucrări la case sau la bloc.

Dispunem de toate certificarile necesare pentru siguranța sistemelor care îndeplinesc normele de securitate în exploatare cerute în Uniunea Europeană. Astfel, construcția schelelor metalice de închiriat este una singură, acestea se pot folosi atât în interior cât și în exterior, pentru lucrări la fațade, zugravit, vopsire sau întreținere.

Dacă aveți nevoie de ajutor în alegerea produsului potrivit, echipa noastră specializată în construcții vă poate ajuta cu o consultanță gratuită și vă îndrumă în tot ce înseamnă procesul de închiriere schelă metalică.

Aveți nevoie să închiriați o schelă mobilă? Contactați-ne!

Închiriere schelă mobilă București

Compania noastră cu sediul în București vă poate ajuta cu închiriere schelă mobilă în orice sector aveți nevoie pentru a realiza o lucrare la înălțime. Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați telefonic sau folosind adresa de e-mail și vă ajutăm cu toate detaliile tehnice privind schelele sau prețul de închiriere.

inchiriere schela

Închiriere schelă mobilă sector 1

Serviciul de închiriere schelă mobilă în sectorul 1 vine în ajutorul companiilor care doresc să execute lucrări profesioniste și au nevoie de schele pe roți. Acestea se montează și demontează ușor, putand fi folosite pe oricare parte a clădirilor.

Închiriere schelă mobilă sector 2

Schelele mobile de închiriat în sectorul 2 dispun de roți montate corespunzător pentru a se putea deplasa în orice direcție dorită. Acestea dispun de un sistem special conceput pentru a putea fi oprite într-un punct fix în vederea executării lucrărilor pe toate fațadele clădirilor.

Închiriere schelă mobilă sector 3

Apelați la serviciul de închiriere schelă mobilă în sectorul 3 care pot fi transportate și depozitate foarte ușor. Îmbinările sunt de calitate și se poate acționa asupra acesteia cu greutăți mari pe care le poate susține.

Aveți nevoie să închiriați o schelă mobilă? Contactați-ne!

Închiriere schelă mobilă sector 4

Pentru cei care au nevoie de închirierea unei schele mobile din sectorul 4 trebuie să știe că acestea pot fi alese în funcție de dimensiunea dorită. Sistemul este prevăzut astfel încât să se reconstruiască în funcție de necesități.

Închiriere schelă mobilă sector 5

Schelele mobile pe roți se pot manevra în funcție de diferite lungimi și lățimi ale câmpului de schelă. Închiriați o schelă mobilă în sectorul 5 de calitate de la Romschela și beneficiati de suport profesionist în alegerea potrivită.

Închiriere schelă mobilă sector 6

Schelele mobile de inchiriat din sectorul 6 sunt ideale pentru cei care își doresc să realizeze construcții de fațade sau de tencuieli. Fiind dispuse cu roți, se pot manevra destul de ușor în funcție de locul dorit.

Închiriere schelă mobilă

Închiriere schelă mobilă metalică

Schelele mobile metalice sunt concepute pentru a putea fi rezistente chiar și pentru folosirea acestora la înălțimi foarte mari. Construcția acestora permite un montaj rapid, stabilitate deosebită și o depozitare economică, datorită greutății reduse. Aceste schele pe roți sunt extrem de eficiente pentru orice tip de lucrare aveți nevoie, dacă detineti o firma de constructii case și blocuri, însă și pentru scopuri personale pentru asociații de proprietari și persoane fizice.

Închiriere schelă mobilă pret

Prețul pentru o închiriere de schelă mobilă diferă în funcție de mai multe detalii, cum ar fi înălțimea acesteia și sau perioada de închiriere. Toate schelele mobile pe care le avem în portofoliu beneficiază de garanții și sunt constant verificate și predată către clienți în stare bună de funcționare.

Alege serviciul de închiriere schelă și beneficiază de profesionalism și sigurantă!

Vă punem la dispoziție mai multe tipuri de schele mobile de închiriat pe care le puteți folosi pentru lucrările dumneavoastră. În cazul în care doriți mai multe detalii referitoare la schelele pe care le avem în portofoliu sau doriți să apelați la serviciul de închiriere, ne puteți contacta la numerele de telefon 0735.872.112 | 031 069 97 58 sau să ne scrieți pe adresa de email office@romschela.ro.