Închiriere schelă mobilă
Pentru acces rapid la înălțime

Aveți nevoie să închiriați o schelă mobilă? Contactați-ne!

Alegeți sa inchiriati schela noastra mobilă dacă aveți nevoie de echipamente pentru utilizare profesională în construcții. Toate schelele din portofoliul nostru îndeplinesc condițiile necesare pentru a asigura siguranță și randament în realizarea lucrărilor.
Sunt verificate și testate conform cerințelor de pe șantiere pentru că ne dorim ca toți clienții noștri să beneficieze de servicii de calitate.
Descoperiți mai multe detalii despre închirierea unei schele mobile și care sunt avantajele acesteia, inclusiv cum ne puteți contacta pentru a solicita o ofertă de preț.

Schelă mobilă de închiriat

Schelele mobile pentru închiriat sunt echipamente sigure și funcționale pentru lucrările la fațada clădirilor de intaltime mică sau pentru orice lucrare la care schela este necesară. 

Datorită roților, schelele mobile se deplasează ușor, fără efort și pot fi demontate la fel de rapid atunci când nu mai este necesar să fie folosite. Totodată se pot monta și demonta pe diferite înălțimi (pana la maxim 10m). 

Avantajele închirierii unui schele mobile

Închirierea unei schele mobile dispune de numeroase avantaje printre care menționăm:

  • Toate schelele mobile de închiriat dispun de certificari în conformitate cu standardele in domeniu
  • Se pot monta și demonta ușor, datorită sistemului cu care au fost concepute
  • Deoarece dispun de roți, schelele mobile au capacitatea de a se muta în orice loc unde sunt necesare
  • Se transportă și se depozitează ușor
Închiriere schelă mobilă

De ce să apelezi la Romschela pentru închirierea de schele mobile

Firma noastră are experiență din 2006 pe piața construcțiilor din România, așadar știm tot ce presupune acest domeniu și care sunt utilajele și echipamentele necesare pentru o bună desfășurare a lucrărilor. Totodată, dispunem de multe tipuri de schele printre care și schele mobile pe care le putem închiria atât pentru persoane juridice, cât și pentru persoane fizice, care au nevoie de un echipament pentru lucrări la case sau la bloc.

Dacă aveți nevoie de ajutor în alegerea produsului potrivit, echipa noastră vă poate ajuta cu o consultanță gratuită și vă îndrumă în tot ce înseamnă procesul de închiriere schelă metalică.

Aveți nevoie să închiriați o schelă mobilă? Contactați-ne!

Închiriere schelă mobilă București

Compania noastră cu sediul în București vă poate ajuta cu închiriere schelă mobilă în orice sector aveți nevoie pentru a realiza o lucrare la înălțime. Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați telefonic sau folosind adresa de e-mail și vă ajutăm cu toate detaliile tehnice privind schelele sau prețul de închiriere.

inchiriere schela

Închiriere schelă mobilă sector 1

Serviciul de închiriere schelă mobilă în sectorul 1 vine în ajutorul companiilor care doresc să execute lucrări profesioniste și au nevoie de schele pe roți. Acestea se montează și demontează ușor, putand fi folosite pe oricare parte a clădirilor.

Închiriere schelă mobilă sector 2

Schelele mobile de închiriat în sectorul 2 dispun de roți montate corespunzător pentru a se putea deplasa în orice direcție dorită. Acestea dispun de un sistem special conceput pentru a putea fi oprite într-un punct fix în vederea executării lucrărilor pe toate fațadele clădirilor.

Închiriere schelă mobilă sector 3

Apelați la serviciul de închiriere schelă mobilă în sectorul 3 care pot fi transportate și depozitate foarte ușor. Îmbinările sunt de calitate și monteaza si demontează ușor.

Aveți nevoie să închiriați o schelă mobilă? Contactați-ne!

Închiriere schelă mobilă sector 4

Pentru cei care au nevoie de închirierea unei schele mobile din sectorul 4 trebuie să știe că acestea pot fi alese în funcție de dimensiunea dorită. Sistemul este prevăzut astfel încât să se reconstruiască în funcție de necesități.

Închiriere schelă mobilă sector 5

Schelele mobile pe roți se pot personaliza în funcție de inăltimea dorita. Închiriați o schelă mobilă în sectorul 5 și beneficiati de schela de calitate de la Romschela și suport profesionist în alegerea potrivită.

Închiriere schelă mobilă sector 6

Schelele mobile de inchiriat din sectorul 6 sunt ideale pentru cei care își doresc să realizeze construcții de fațade sau de tencuieli. Fiind dispuse cu roți, se pot manevra destul de ușor în funcție de locul dorit.

Închiriere schelă mobilă

Închiriere schelă mobilă metalică

Schelele mobile metalice sunt concepute pentru a putea fi rezistente chiar și pentru folosirea acestora la înălțimi relativ mari. Construcția acestora permite un montaj rapid, stabilitate buna și o depozitare economică. Aceste schele pe roți sunt extrem de eficiente pentru orice tip de lucrare aveți nevoie, dacă detineti o firma de constructii, însă și pentru scopuri personale pentru asociații de proprietari și persoane fizice.

Închiriere schelă mobilă pret

Prețul pentru o închiriere de schelă mobilă diferă în funcție de mai multe detalii, cum ar fi înălțimea acesteia și sau perioada de închiriere. Toate schelele mobile pe care le avem în portofoliu sunt constant verificate și predate către clienți în stare bună de funcționare.

Alege serviciul de închiriere schelă și beneficiază de profesionalism și sigurantă!

Vă punem la dispoziție mai multe tipuri de schele mobile de închiriat pe care le puteți folosi pentru lucrările dumneavoastră. În cazul în care doriți mai multe detalii referitoare la schelele pe care le avem în portofoliu sau doriți să apelați la serviciul de închiriere, ne puteți contacta la numerele de telefon 0735.872.112 | 031 069 97 58 sau să ne scrieți pe adresa de email office@romschela.ro.