Schelă de închiriat in Pitești
Pentru executarea lucrarilor in siguranta

Aveți nevoie să închiriați o schelă în Pitești? Contactați-ne!

Cu o experienta vasta in domeniul constructiilor, compania noastra va poate pune la dispozitie schele metalice zincate in Pitesti, la preturi atractive. In functie de nevoile dumneavoastra, va putem oferi consultanta specializata in identificarea celor mai bune solutii si produse.
Află mai multe despre serviciile noastre de închiriere schelă.

Avantajele închirierii unei schele profesionale

Indiferent de anvergura santierului prezenta schelei reprezinta un element esential in executarea interventiilor necesare la inaltime, avand un impact major in eficientizarea executiilor la structura sau fatada cladirilor.

Acolo unde este vorba de suprafețe și înălțimi mari, schelele de fațadă sunt rezolvarea problemei dumneavoastră de acces. Pentru zonele industriale solicitările de proiect acoperă în general structuri cu forme de dimensiuni mari și forme diverse: schele de fațadă, schele industriale, schele tip turn de acces, schele rezidențiale.

Asiguram preturi atractive pentru serviciile de inchiriere schele atat individual cat si  pentru pachetele complete de inchiriere, transport, montaj si demontaj schele.

inchiriere schela pitesti

Motivele pentru care să apelați la noi pentru o schelă de inchiriat în Pitești

Există multe motive pentru care să apelați la firma noastră pentru a închiria o schelă în Pitești. În primul rând este necesar să apelați la o companie specializată în construcții atunci când doriți să închiriați o schelă, fie ca este pentru persoană juridică sau pentru persoană fizică.

Pentru că suntem atenți la siguranța celor care le folosește, schelele pe care le punem la dispoziție spre închiriere îndeplinesc toate normele necesare de securitate în exploatare cerute de Uniunea Europeană. Toate certificările și determinările sunt furnizate doar de către instituții autorizate din România sau Marea Britanie.

Toate aceste schele se pot folosi atât în exterior, cât și la interior.

Datorită construcției robuste, aceste schele, indiferent de utilitatea si de tipul lor, se montează chiar și până la o înălțime de 50 de metri. Așadar, indiferent dacă aveți nevoie pentru fațada unui bloc sau a unei casei, puteți să apelați la noi indiferent de tipul de schelă de închiriat în Pitești pe care doriți sa vi-l oferim.

Și nu în ultimul rând, puteți alege dintr-un portofoliu de schele de închiriat precum schele de fațadă, schele mobile tip turn sau schele industriale. Apelați la o firmă de construcții de încredere care vă poate ajuta cu o schelă de închiriat în Pitești!

Aveți nevoie să închiriați o schelă în Pitești? Contactați-ne!

Tipuri de schele de închiriat în orașul Pitești

În portofoliul nostru avem mai multe tipuri de schele pe care le puteți închiria în Pitești. Această diversitate este importantă pentru ca toți clienții noștri să aleagă produsul potrivit pentru nevoile lor. Astfel, puteți alege dintre mai multe tipuri de schele de închiriat precum:

inchiriere schela

Schela metalica de închiriat Pitești

Schelele metalice de închiriat în Pitești sunt cele mai solicitate pentru că sunt de mare ajutor pentru a realiza lucrări de construcții la înălțimi mari și foarte mari. Totodată facilitează accesul la etajele superioare pentru a realiza diferite fațade sau tencuieli. Pe langa faptul că se pot monta ușor, se pot și transporta în siguranță și rapid.

O schelă de închiriat metalică este un echipament ideal pentru orice constructor care se orientează spre siguranța muncii prestate de către muncitori. De aceea toate schelele pe care le avem disponibile de închiriat îndeplinesc normele de securitate cerute de Uniunea Europeană.

Schelă de fațadă de închiriat în Pitești

Schelele pentru fațada cu închiriere în Pitești au în pachetul lor cadre orizontale și diagonale, plan de lucru cu trapă și zincat, frână de picior, scară de acces și multe alte accesorii utile pentru o bună funcționare.

Aveți nevoie să închiriați o schelă în Pitești? Contactați-ne!

Schela modulară industrială de închiriat în orașul Pitești

Schela modulară industrială pe care o putem închiria în orașul Pitești dispune de un sistem bine realizat și siguranță în folosire. Acestea sunt verificate constant după fiecare folosire pentru a nu fi deteriorate și astfel să nu îngreuneze munca în construcții a următorului client.

Schela de închiriat mobilă tip turn în Pitești

Schelele tip turn de închiriat se folosesc în cazul realizării fațetelor și au avantajul că se pot întinde pe o suprafață lungă, folosite pe diferite tipuri de înălțimi. Se montează ușor și se transportă destul de economic.

Dacă nu știți care este schela potrivită pentru nevoile dumneavoastră, ne puteți contacta, iar unul dintre colegii noștri consultanți vă poate ajuta cu alegerea corectă. Folosiți doar echipamente de protecție și utilaje corespunzătoare în construcții!

schela de inchiriat pitesti

Preț închiriere schelă în Pitești

Dacă sunteți interesați de închirierea unei schele în Pitești și de prețurile aferente acestui serviciu, ne puteți contacta și vă oferim toate detaliile. Prețurile pot să difere în funcție de tipul de schelă dorit pentru închiriere și de perioada pentru care doriți să aveți schela disponibilă.

Echipa noastră dispune de o experiență vastă în domeniul construcțiilor și vă poate îndruma în alegerea produsului potrivit pentru nevoile dumneavoastră.

Închiriați rapid o schelă în Pitești!

Fiecare solicitare primită va fi tratată cu seriozitate și rapiditate. Contactati-ne pentru mai multe detalii și pentru a solicita o închiriere de schela oriunde în Pitești la numerele de telefon 0735.872.112 | 031 069 97 58 sau ne puteți scrie pe adresa de email office@romschela.ro.

Alegeți să colaborați cu o firmă profesionistă și cu experiență în domeniul construcțiilor pentru a închiria cea mai bună schelă pentru construcția dumneavoastră în Pitești!