Schelă de închiriat București
Servicii profesionale
de calitate

Aveți nevoie să închiriați o schelă în București sau în Ilfov? Contactați-ne!

Aveți nevoie de o schelă de închiriat în București, pentru sectorul industrial sau pentru lucrări cu regim mare de înălțime? Compania noastră vă poate ajuta cu acest serviciu. Dispunem de o gamă completă de schele complet funcționale și care respectă reglementările în domeniu. Află mai multe despre serviciile noastre de închiriere schelă.

Avantajele unei închirieri de schelă în București

Există numeroase avantaje de care puteți dispune atunci când alegeți să închiriați o schelă. În primul rând, aceasta ajută la realizarea sau reabilitarea fațadelor exterioare ale clădirilor dar și pentru alte lucrări care necesită accesul la o înălțime mare. 

Închiriem schele în București care se montează ușor, dispun de stabilitate bună, se adaptează optim la toate formele de construcții. Nu în ultimul rând, se transportă ușor și se depozitează economic.

În general se practică închirierea de schele deoarece este mult mai accesibil și confortabil pentru cei care construiesc să folosească un astfel de serviciu decât să își achiziționeze propria schelă. Schelele de închiriat sunt testate și beneficiază de garanția unei siguranțe în folosire.

schela de inchiriat bucuresti

De ce să apelați la noi pentru închirierea unei schele în București

Suntem o firmă specializată in servicii de închiriat schele în București, având o experiență in 2006 pe piața construcțiilor din România. Așadar, știm cât de important este să vă folosiți de echipamente profesionale pentru a putea realiza lucrările dorite.

Totodată dispunem de o echipă de profesioniști care să vă îndrume în alegerea produsului potrivit, deoarece avem mai multe tipuri de schele de închiriat în București, precum schela de fațadă, schela de tip turn sau schela industrială.

Un alt motiv pentru care să alegeți să colaborați cu noi pentru a închiria o schelă este acela că sistemele de închiriere de care dispunem îndeplinesc norme de securitate și de exploatare necesare.

Astfel, acestea sunt robuste și se pot folosi atât în interior, cât și în exterior, ideale pentru construcțiile din sectorul industrial sau rezidențial. Pentru că ne dorim să fiți mulțumiți de schela închiriată, acesta dispune de accesorii care pot să asigure adaptarea la mai multe sisteme de lucru și aplicații.

Schelă metalică de închiriat

Schelele metalice de închiriat sunt cel mai des solicitate deoarece sunt indispensabile la lucrările de construcții, dar și pentru accesul la inaltime pentru realizarea sau reconditionarea fațadelor. Aceste sisteme se pot monta și demonta relativ ușor și se pot transporta astfel în siguranță.

Alege o schelă metalică de închiriat în București, ideala pentru lucrările pe care le aveți de realizat. Siguranța echipamentelor în construcții este deosebit de importantă și trebuie respectată indiferent de munca prestată.

Închiriere schele industriale modulare în București

Apelați la serviciul de închiriere schelă industrială modulară în București ce îndeplinește normele de securitate în exploatare cerute de Uniunea Europeană. Toate produsele sunt verificate constant după fiecare folosire.

Închirieri schele de fațadă București

Schelele de fațadă se închiriază în București pentru a realiza lucrări de reabilitare si izolatii fatade blocuri si cladiri, tencuieli si zugraveli exterioare . Sistemul de tip Kwik Stage  este format din elemente din otel de inalta calitate, elementul principal fiind format din Tije Standard care sunt folosite pentru a construi structura verticala a schelei si are imbinari cu mufe la capete pentru conectarea rapida.

Schelele de fatada tip Cadre sunt formate din elemente zincate la cald, cadrul metalic din otel galvanizat find prevazut cu bucse la distanțele necesare pentru cuplarea barelor diagonale, orizontale și de capăt, având ca sistem de prindere pinul conector.

Planul de lucru, podina, este executat din tabla zincată cu suprafața antiderapantă prevăzută la capete cu câte 3 urechi pentru fixare pe cadrele verticale.

Închirieri schele mobile turn București

Schelele tip turn pot fi închiriate pentru mai multe tipuri de folosire, la fel ca și în cazul schelei de fațadă. Acesta se montează rapid, se transportă ușor și se depozitează foarte economic. Are și o greutate redusă care ajută în acest sens.

Aveți nevoie să închiriați o schelă în București? Contactați-ne!

inchiriere schela

Închiriere schelă sectorul 1

Vă putem ajuta cu serviciul de închiriere schelă în sectorul 1 indiferent de strada sau zona în care vă aflați. Toate schelele pe care le deținem sunt sigure și în conformitate cu normele în vigoare.Tot ce trebuie să faceți dacă locuiți în sectorul 1 și aveți nevoie de un astfel de serviciu este să luați legătura cu unul dintre consultanții noștri.

Închiriere schelă sectorul 2

Serviciul pentru închiriere de schele din sectorul 2 se adresează tuturor celor care au nevoie de un partener de încredere pentru a realiza lucrarea de construcție cât mai rapid și eficient. Apelați cu încredere la o firmă cu experiență îndelungată în domeniu.

Închiriere schelă sectorul 3

O schelă de inchiriat în sectorul 3 vă poate ajuta să vă îndepliniți cu succes lucrarea dorită, indiferent dacă sunteți persoană juridică sau persoana fizică. Puteți alege o schelă de fațadă, o schelă mobilă turn sau o schelă industrială modulară, în funcție de utilitate.

Aveți nevoie să închiriați o schelă în Pitești? Contactați-ne!

Închiriere schelă sectorul 4

În sectorul 4 puteți să solicitați serviciul de închiriere schelă apelând la compania noastră Romschela. Sistemele oferite sunt superioare față de tipul de schelă întâlnit de cele mai multe ori pe piața de construcții din România.

Închiriere schelă sectorul 5

Închirierea unei schele în sectorul 5 vă ajută să realizați lucrări de înălțime cu ușurință și să vă simțiți în siguranță atunci când dumneavoastră sau muncitorii dumneavoastră execută lucrări de la înălțimi mari.

Închiriere schelă sectorul 6

Alegeți să închiriați o schelă în sectorul 6 și beneficiați de seriozitate, promptitudine și produse rezistente și testate, în conformitate cu normele cerute de Uniunea Europeană. Alegeți siguranța unei lucrări bine realizate!

schela de inchiriat bucuresti

Închiriere schelă preț

În cazul în care sunteți interesat de închirierea unei schele în București, indiferent de sectorul în care se execută lucrările, echipa noastră vă poate ajuta cu informații referitoare la alegerea schelei potrivite, dar și la preț. În funcție de schela dorită din portofoliul nostru, dar și de perioada de închiriere, tarifele pot să varieze.

Aveți nevoie de o schelă de închiriat în București?

Contactați echipa Romschela pentru mai multe detalii privind schelele de închiriat pe care le avem în portofoliul nostru pentru București. Primiți consultanță de specialitate gratuită privind alegerea produsului potrivit dacă ne sunați la numerele de telefon 0735.872.112 | 031 069 97 58 sau dacă ne scrieți pe adresa de email office@romschela.ro.